Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане за гуми

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Питане за гуми

Колеги изпаднаха ми две гуми на далавера 215-60-15 въпросът ми е ще упират ли в калниците ако ги сложа от зад.Поздрави..

За калниците не,но най-вероятно при натоварване отзад ще опира в тръбата м/у гърловината и резервоара.При мен със зимните 195/65/15 при по-сериозно натоварване и неразности опира.
    Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
    Opel Astra J
    ex:
    Alfa Romeo 164 2.5TD
    Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
    Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
      За калниците не,но най-вероятно при натоварване отзад ще опира в тръбата м/у гърловината и резервоара.При мен със зимните 195/65/15 при по-сериозно натоварване и неразности опира.
      Верно ?
      Аз в събота ходих до Дулово (Силистренско) с 5 човека и багажника пълен до горе с вина , ракии , мЯсо и прочее домашни необходимости в таа криза и никъде не ми е опирала . Размера на гумите е същия амртисьорите и пружините ориджинале още , а пътя под всякаква критика .
      Лятото карам с 205/65/15 и тогава вече мога да кажа че ми опира когато е много натоварена отзаде .
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Значи колеги аз говоря за 215 а и моята кола не е за товарене и почти никога не возя хора от зад.С гуми 205 сам я пробвал единствено натоварена с 22 квадрата ламинат и не ми опря изобщо ще ги сложа тия 215-ски да пробвам как ще се държи.Дано натоварена средна хубост не упира ще ме е яд че гумите са почти нови а седят еи така.

Comment

Е незнам.мойта опира само с гуми на 65.С летните на 60 не опира.
          Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
          Opel Astra J
          ex:
          Alfa Romeo 164 2.5TD
          Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
          Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Слагаи смело.Одавна карам с такива и със спортно ока4ване при това.
            164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

Вече ги сложих нямам проблеми мерси все пак на Колегите.

Comment

Working...
              X